motawee2000

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

د. محمود محمد مطاوع


    تأثير اضافة المحلول الملحى ودرجة الحرارة على التركيب الميكرو سكوبى وتصافى جبن الفيتا

    محمود محمد مطاوع
    محمود محمد مطاوع
    Admin


    المساهمات : 36
    تاريخ التسجيل : 19/09/2009

    تأثير اضافة المحلول الملحى ودرجة الحرارة على التركيب الميكرو سكوبى وتصافى جبن الفيتا Empty تأثير اضافة المحلول الملحى ودرجة الحرارة على التركيب الميكرو سكوبى وتصافى جبن الفيتا

    مُساهمة  محمود محمد مطاوع الجمعة سبتمبر 25, 2009 6:16 am

    FAQ | Blog | Contact Us | Sign In
    تأثير اضافة المحلول الملحى ودرجة الحرارة على التركيب الميكرو سكوبى وتصافى جبن الفيتا Labmeetinglogo

    Home Sign Up




    Please enable Javascript


    Labmeeting uses lots of Javascript - basically you can't use the site without it.
    So please enable Javascript in your browser. If your browser does not
    support Javascript, we recommend
    Firefox.




    Papers authored by Motawee MM


    Collect these papers and discover other ones on Labmeeting. Learn more.

    Influence of brine concentration and temperature on composition, microstructure, and yield of feta cheese. - cite this + cite this




    Collect




    - Hide Abstract + View Abstract



    McMahon DJ, Motawee MM, and McManus WR
    Journal of dairy science 92(9):4169-79, 2009 Sep - Who cited this? | PubMed ID: 19700677 | Fulltext


    Recommend Hide Recommend








    Fate of aflatoxin M(1) during manufacture and storage of feta cheese. - cite this + cite this




    Collect




    - Hide Abstract + View Abstract



    Motawee MM and McMahon DJ
    Journal of food science 74(5):T42-5, 2009 Jun - Who cited this? | PubMed ID: 19646059 | Fulltext


    Recommend Hide Recommend













    Search Google Scholar for Motawee MM



    Join Labmeeting




    • Organize and search your PDF collection
    • Collect papers
    • Search millions of papers
    • Keep up to date with paper alerts
    • Read your papers from anywhere
    • Recommend papers to colleagues
    • Manage your lab


    Sign Up


    تأثير اضافة المحلول الملحى ودرجة الحرارة على التركيب الميكرو سكوبى وتصافى جبن الفيتا Joinlabmeeting

    Labmeeting is a web service for researchers. Sign up with your academic email address.

    Individuals or corporations not affiliated with an academic institution can request a trial subscription.



    Advertise with us New! Try Labmeeting AutoCite













    google_protectAndRun("render_ads.js::google_render_ad", google_handleError, google_render_ad);





    ©️ 2009 Labmeeting, Inc. About - Contact - FAQ - Blog - Report a Bug - Terms of Service - Privacy

    تأثير اضافة المحلول الملحى ودرجة الحرارة على التركيب الميكرو سكوبى وتصافى جبن الفيتا Close




    $('alert_box').style.position = 'absolute';






    Your paper was added.
    Hide








    تأثير اضافة المحلول الملحى ودرجة الحرارة على التركيب الميكرو سكوبى وتصافى جبن الفيتا Close

      الوقت/التاريخ الآن هو الجمعة أبريل 26, 2024 9:16 am